2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavları

Başvuru Tarihi : 05-06 Şubat 2024

Sınav Tarihi : 08-09 Şubat 2024

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 23.maddesi 1/d bendi uyarınca; 2023– 2024 Akademik Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Fakültemiz tek ders sınavları aşağıda belirtilen programa göre yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin 05-06 Şubat 2024 tarihleri arasında saat 16:00’a kadar bağlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Sınavlara girebilmek için aranan şartlar:

‪    Sınavda başvurduğu tarihte tek ders sınavı için en fazla 1(Bir) dersi olmak.

Sınavına girilecek dersi daha önce alarak devam etmiş olmak. (İlgili dersten “DS” notu ile kalmamış olmak.)

Sekiz dönem tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak. (Mezun olabilecek durumda olmak)

Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00’ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı (DD,DC) derslerinden tek ders sınavına girebilir.

NOT:  Tek ders sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin, ilgili dönem harç ücretini yatırmış olmaları gerekmektedir.

NOT: Dilekçeler ıslak imzalı elden, mail(sporbf@comu.edu.tr) olarak veya posta kargo yolu ile kabul edilecektir