Basketbol Süper Ligi Terfi Maçları Kupa Töreni Gerçekleştirildi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2018-2019 Eğitim Öğretim faaliyet yılı içerisinde yer alan ve 6-10 Mayıs tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen basketbol süper ligi terfi maçları sona erdi. 1. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2. İstanbul Ticaret Üniversitesi 3. Erzurum Atatürk Üniversitesi Basketbol Takımları oldu.

Müsabakaların kupa töreni Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız , Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri ve sporcular katıldı. Kupa ve madalyanın başarılı sporcu ve takımlara takdiminden sonra tören sona erdi.