Spor Bilimleri Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda gerçekleştirildi.7 bin öğrencinin mezun olduğu törene; Çanakkale Vali Vekili Celil Ateşoğlu, Belediye Başkan Vekili Kamber Koç, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, İdare Mahkemesi Başkanı Güney Akçer, il protokolü, ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar. Mezun olan öğrencilerin geçit töreninin ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Çanakkale Mehteran Takımının ‘Tarihten Esintiler’ gösterisiyle devam etti.

Çanakkale 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirilen ÇOMÜ Mezuniyet Töreni’nde Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul, Bölüm Başkanları ve Öğretim Üyelerinin diplomaları mezunlarımıza takdim etmelerin ardından sonrasında öğrencilerimiz keplerini hep birlikte havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç; Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarılar diledi.