ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Performansıyla ilk 11’deki yerini aldı.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (UniAr) 2018 yılında devlet üniversitelerinin fakülte ve yüksekokullarda görev yapan akademik personellerin yıl içinde yaptığı bilimsel projeler, yayınlar ve çalışmalarına aldığı atıflar dikkate alınarak hesaplanan akademik teşvik puanına göre otuz puan ortalamasına ulaşabilen fakülte ve yüksekokulların sıralamasını yayınladı.

Akademik teşvik performanslarına göre spor bilimleri fakülteleri sıralamasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 30 Spor Bilimleri Fakültesi içerisinde 11. sırada yer almıştır.

Fakülte Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç,  yaptığı bilimsel çalışmalarla hem Üniversitemizin hem de Fakültemizin gelişimine katkı sağlayan öğretim elemanlarına teşekkür ederek, UniAr tarafından bir önceki yıl yapılan sıralamada 31. sırada yer alan Fakültemizin yirmi sıra birden yükselerek akademik performans açısından da önemli bir ivme yakaladığını ifade etti. Gelecek yıllarda da Fakültemizin yakaladığı bu başarı ivmesini sürdüreceğine  inandığını belirtti.