ÇOMÜ Spor Bilimleri Topluluğu'ndan Anlamlı Etkinlik...

Akademik Danışmanlığı Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Adiloğulları tarafından yürütülen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Topluluğu öğrencileri geleneksel hale gelen ve bu yıl 5. Kez düzenledikleri “Atatürk ün izinde Cumhuriyettin Doğduğu Topraklara “ isimli bisiklet turunu büyük bir onur ve gurur ile gerçekleştirdiler. ÇOMÜ Spor Bilimleri Topluluğu Başkanı Elif Altunterim. Bisiklet turu ile hem cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz hem de Cumhuriyet’in kurulmasında büyük emekleri geçen ATATÜRK ve silah arkadaşlarını anıyoruz. Bisiklet Turumuzda Spor Bilimleri Fakültesini yeni kazanan öğrenci arkadaşlarımıza bir yandan egzersiz yaptırırken, diğer yandan ise BİGA’lı köyünü ve Atatürk’ün konakladığı evi görme şansı sağlıyoruz.

5.si yapılan bu etkinlikte topluluğumuza partnerlik yapan ve çok büyük destek olan başta Çanakkale Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Bünyesindeki Gençlik Merkezine ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.