Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz Koç 2. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi 'ne konuşmacı olarak katıldı.

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) adına 2. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde 15 – 17 Kasım 2018 tarihleri arasında Tekirdağ’da gerçekleştirildi.

Bu kongrede akademisyenleri  bir araya getirerek sağlık bilimleri alanına giren konuları bir bütün içerisinde değerlendirerek, yapılan güncel araştırmaları tartışmak ve yeni disiplinlerarası çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak amaçlanan bu öenmli kongreye  Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz Koç  hem konuşmacı  hem de oturum başkanı olarak katılmıştır.  ''Sarkopeni ve Kuvvet Egzersizi '' konusunda konuşmalarını gerçekleştirmiştir.