Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz Koç Amatör Spor Haftası Etkinliklerine katıldı.

Amatör Spor Haftası Yürüyüş Korteji ve Açılış Töreniyle Başladı Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ortaklaşa düzenlendiği Amatör Spor Haftası Kordon'da yürüyüş ve bir dizi etkinlikler ile başladı.

8-14 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Amatör Sporlar Haftası etkinlikleri nedeni ile düzenlenen kortej yürüyüşüne Belediye Meclis Üyesi Bilge Şimşek, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Dr.ÖğretimÜyesi Necati Cerrahoğlu, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Firuz Erdil ve sporcular katılım gösterdi. Golf Çay Bahçesi önünden kordon boyunca devam eden kortej yürüyüşü Çağlar Kaynak Basketbol sahasında son buldu.

Yürüyüşün ardından Çağlar Kaynak Basketbol sahasında düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından çeşitli spor dallarında başarı elde eden sporculara Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz Koç ve Dekan Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Necati Cerrahoğlu tarafından da plaket takdiminde bulunuldu. Etkinlik, amatör sporcuların gösterileri ile son buldu.