Doç. Dr. Cevdet Cengiz uluslararası projesini Japonya’da tamamlayarak aramıza dönmüştür.

Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Cevdet Cengiz uluslararası projesini , öğretmen eğitimini incelemek üzere bulunduğu Japonya’da tamamlayarak aramıza dönmüştür. TÜBİTAK araştırma bursu ile desteklenen projesini Japonya’nın ilk on üniversitesi arasında yer alan Nara Eğitim Üniversitesinde tamamlamıştır. Öğretmen eğitimini ve beden eğitimi öğretmen eğitimini araştıran öğretim üyemiz ayrıca okullarda gerçekleştirilen eğitim hakkında da bilgi sahibi olmuştur. Birçok araştırmacı ile işbirliği ve yeni projelerin hayata geçmesi için adımların atıldığını ifade etmiştir. Bu kapsamda proje temelli işbirliklerin arttırılması gerektiğini ve yeni projelerin fakültemize, üniversitemize ve ülkemize katkı sağlayacağını söylemiştir.