İlk kayıt Fakültemiz Dekanı Hürmüz Koç tarafından yapıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümlerine alınacak öğrencilerin kayıt işlemleri başladı. Özel Yetenek Sınavları 28-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sınav sonucunda Fakültemiz bölümlerine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci işleri ofisinde gerçekleştirilmeye başladı. Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Sibel Tozyılmaz’ın kaydı Dekan Prof.Dr.Hürmüz Koç tarafından gerçekleştirildi. Dekan Hürmüz Koç; sınavları başarıyla tamamlayıp Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, eğitim-öğretim hayatlarında  başarılar diliyorum, dedi. Kayıtlar esnasında Fakültemiz Dekan Yardımcıları Dr.Öğretim Üyesi Necati Cerraoğlu ve Dr.Öğretim Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul da hazır bulundular.