İlk kayıt Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç tarafından yapıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Rekreasyon Bölümü’ne alınacak öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

25 Ağustos - 5 Eylül 2020 tarihleri arasında Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 2020 ÖZYES (Özel Yetenek Sınavı)  sonucunda Fakültemiz bölümlerine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci işleri ofisinde gerçekleştirilmeye başladı. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ne kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Ebrar Sude Cansız’ın kaydı Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç tarafından gerçekleştirildi. Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç; sınavları başarıyla tamamlayıp Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizi  kutluyor, eğitim-öğretim hayatlarında  başarılar diliyorum dedi.