İlk kayıt Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç tarafından yapıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Rekreasyon Bölümü’ne alınacak öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

26-30-Ağustos 2019 tarihleri arasında Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 2019-2020 ÖZYES (Özel Yetenek Sınavı)  sonucunda Fakültemiz bölümlerine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci işleri ofisinde gerçekleştirilmeye başladı. Antrenörlük Eğitimi 1.Öğretim Bölümü’ne kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Meryem Benek ve Spor Yöneticiliği Bölümü 1.Öğretimine kesin kayıt hakkı kazanan Alihan Uysal’ın kayıtları Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç tarafından gerçekleştirildi. Dekan Hürmüz Koç; sınavları başarıyla tamamlayıp Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, eğitim-öğretim hayatlarında  başarılar diliyorum, dedi. Kayıtlar esnasında Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul da hazır bulundular.