''Kadına Yönelik 2.Farkındalık ve Kendini Koruma Semineri '' gerçekleştirildi.

27-28 Nisan tarihlerinde ÇOMÜ Aikido Topluluğu'nun düzenlediği ''Kadına Yönelik 2.Farkındalık ve Kendini Koruma Semineri '' Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda başarıyla gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Aikido Topluluğu olarak Kadına Yönelik Farkındalık ve Kendini Koruma adına düzenlenen teknik eğitim seminerinde katılımcılara Aikido branşında İTÜ Aikido'dan Elif Sorkun, ODTÜ Aikido'dan İpek Havuç ,POLTAC Aikido'dan Büşranur Temur ve  ÇOMÜ Aikodo'dan  Seren Aşırt tarafından  eğitim verildi Aikido Topluluğu Danışmanı Öğr.Gör.Hasan Abanoz ve Aikido Topluluğu Başkanı Mehmet Saruhan gözetiminde gerçekleştirilen organizasyona ,150'ye yakın katılımcı konuk oldu. Seminer Çanakkale halkı tarafından da büyük bir ilgiyle takip edildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Necati Cerrahoğlu'nun konuşmaları ve sertifikaların takdiminin ardından seminer son buldu.