‘’Kış Sporları Eğitim Kampı’’ Bursa –Uludağ’da başarıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz bölümlerinin ‘’Kış Sporları Eğitim Kampı’’ Bursa –Uludağ’da başarıyla gerçekleştirildi.

24- 27 -Şubat-2020 ve 02-05-2020 tarihleri arasında Bursa Uludağ’da gerçekleştirilen ve toplam 150 öğrencimizin kayak eğitimi aldığı ‘’ Kayak Dersi Eğitim Kampı’’  fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç’un da teşrif ve destekleriyle başarıyla tamamlanmıştır.

Üniversitemiz Rektörlüğü’nün sağlamış olduğu katkılar ile çok uygun koşullarda ve en iyi şekilde kayak eğitimini  başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor; Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’a ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç’a sağlamış oldukları katkılar için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Spor Bilimleri Fakültesi Kamplar Koordinatörlüğü