Spor Bilimleri Fakültesi Akademik - İdari Personeli ÖZYES bitiminde yemekli toplantıda buluştu.

Spor Bilimleri Fakültesi Akademik - İdari Personeli ve aileleri 2019-2020 ÖZYES (Özel Yetenek Sınavı) bitiminde yemekli toplantıda buluştu.  Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşen yemekli toplantıya Rektör Prof.Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Abdullah Kelkit, Genel Sekreter Sami Yılmaz katıldılar.

Spor Bilimleri Fakültesi Akademik - İdari Personeli ve aileleri 2019-2020 ÖZYES (Özel Yetenek Sınavı) bitiminde yemekli toplantıda buluştu.

 Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşen yemekli toplantıya Rektör Prof.Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Abdullah Kelkit, Genel Sekreter Sami Yılmaz katıldılar.

 Toplantıda Rektör Prof.Dr. Sedat Murat bir selamlama ve açılış konuşması yaptı. Konuşmasında bu tip toplantıların kaynaşma vesilesi olduğunu söyleyen Rektör Prof.Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ’de birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, yeni eğitim-öğretim döneminde de tüm çalışmaların bir aile havası içerisinde devam etmesini ve ÇOMÜ’de her alanda bayram havası olmasını temenni etti. ÖZYES  Sınavlarının başarıyla tamamlanması ve Spor Bilimleri Fakültesi’nde sağlanmış olan birlik ve beraberlik adına Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç’a teşekkür etti.

Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç konuşmasında Rektör Prof.Dr. Sedat Murat’a ÖZYES sınavının planlanması ve uygulanması esnasındaki destekleri için teşekkür etti.