Spor Bilimleri Fakültesi Kahvaltılı Bayramlaşma Programında bir araya geldi.

Bayramlaşma Programına Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul, Akademik ve idari personel katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç, 2018-2019 Akademik döneminde Spor Bilimleri Fakültesi’nin birçok açıdan niteliklerini daha da güçlendirmiş olduğunu vurguladığı konuşmasında; bilimsel, sosyal, sportif olarak akademisyen ve öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, devam eden ve planlanan projeler açısından çok verimli geçtiğini ifade etti.  Bu başarılara katkıları olan değerli akademik ve idari personelimize teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyor, kahvaltılı bayramlaşma programlarımızın geleneksel hale gelmesini diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.