Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi seminer programları devam ediyor.

Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi seminer programları kapsamında ikinci  seminer Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Cevdet Cengiz  tarafından gerçekleştirildi.

''Doktora Öğrencileri için Bilimsel Makale Nasıl Yazılmalıdır '' konularında bilgilerin aktarıldığı seminere Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç,Dekan Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Hüseyin Özen Yurdakul, Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Gülşah Şahin,  Spor Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanları, akademik personel ve yüksek lisans öğrencileri katıldı.