Tenis Takımlarımızın Başarısı

Trakya Üniversitesi, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi üniversite öğrencilerinin katıldığı tenis turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tenis sahasında düzenlenen turnuvaya, Trakya, Kırklareli, Çanakkale Onsekiz Mart, Tekirdağ Namık Kemal ve Bandırma 17 Eylül Üniversitelerinden 26 kadın, 30 erkek olmak üzere toplam 56 sporcu katıldı.

Tenis Turnuvasında Kız Takımımız ikinci, Erkek Takımımız üçüncü olarak Fakültemizi ve Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hürmuz Koç'u makamında ziyaret eden sporcular desteklerinden dolayi kendilerine teşekkur ederek kupalarini takdim etti.Dekan Prof.Dr.Hürmuz Koç sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.