Trakya Üniversiteler Birliği III. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresine Fakültemiz Öğretim Üyeleri Destek verdi.

Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Troia Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Kongrenin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Atmaca, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünver, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç  ‘’Obezite yanı başımızda’’ konulu konuşmasıyla, Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr. Günay Eskici  ‘’Sporcularda yeme bozuklukları’’ konulu konuşmasıyla, Dekan yardımcıları oturum başkanlıklarıyla Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri alanlarında yaptıkları nitelikli çalışmalar ile kongreye önemli destek sundular.

Kongre’nin sekreteryalığını yürüten Spor bilimleri Fakültesi Dr.Öğr. Üyesi Gökmen Özen’den alınan bilgiye göre 170 bildiri,5 panel ve 41 oturum başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç kongrenin tüm yükünü çeken Dr. Öğretim Üyesi Gökmen Özen başta olmak üzere katkı sağlayan tüm öğretim üyelerine teşekkür etti.