Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun (TÜSF) 6. olağan mali genel kurulu yapıldı.

Ankara Crowne Plaza Otel'de yapılan genel kurula, 171 delegenin 117'si katıldı. Genel kurulda federasyonun faaliyet ve denetim raporları oybirliğiyle ibra edilirken, 2019 ve 2020 yılları için öngörülen bütçeler de onaylandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun (TÜSF) 6. olağan mali genel kuruluna Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Görün ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Hürmüz Koç katılmıştır.

Federasyon Başkanı Kemal Tamer, Delegelere destekleri nedeniyle yaptığı teşekkür konuşmasında "Bizim genel kurullarımız, seçimli de olsa huzur içinde geçer. Böyle saygı ve sevgi çerçevesinde de devam edecektir." diye konuştu. Sportif başarı açısından son 2 yılın güzel geçtiğine vurgu yapan Kemal Tamer, üniversiteli sporcular için başarı dileyerek sözlerini tamamladı.