ÖZYES 2021 - 2. Ek Yerleştirme Sonuçları

2. Ek Yerleştirme Sonuçları aşağıda listelenmiştir.

2. Ek yerleştirme sonuçlarına göre ilgili bölümlerde adı bulunan ve Yedeklerden yerleşen adayların 1 Ekim 2021 ve 4 Ekim 2021 tarihlerinde ve mesai saatleri içerisinde Fakülte öğrenci işleri bürosuna şahsen başvuru yaparak kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.(2 ve 3 Ekim tarihleri haftasonu olduğundan bu tarihlerde kayıt işlemi yapılmayacaktır.)

4 Eylül 2021 tarihi saat 17:00'ye kadar şahsen başvuru yapmayan adaylar kayıt hakkını kaybederler.

NOT : 1. ve 2. yerleştirme işlemleri sonucunda daha önce kayıt işlemlerini tamamlamış olan adayların tekrar kayda gelmelerine gerek yoktur. (Ek yerleştirme işlemleri sonucunda puan sıralaması baz alınarak daha üst bir tercihine yeniden yerleştirilen adaylar dahil)

2.Ek_yerlestirme_erkekler.pdf
2.Ek_yerlestirme_kadinlar.pdf