ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi İş Birliğiyle Cumhuriyetimizin 100.Yılı Seminer Gerçekleştirildi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Egzersiz Ve Spor Bilimleri Bölümü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı seminer  İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Egzersiz Ve Spor Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Neşe Akpınar Kocakulak moderatörlüğünde düzenlenen açılış konuşmalarını İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yaptığı seminerde Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Başkanı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç Spor Bilimlerinin mevcut durumunun analizini yaparak yeniden yapılandırma sürecinde izlenilecek yolları anlattı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği seminerde spor bilimleri alanında yeni hedefler tartışıldı.