Dekan Prof. Dr. Hürmüz Koç Boğaz Medya'yı Ziyaret Etti.

Spor Bilimleri Faküktesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Çanakkale sivil kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Boğaz Medya'yı da ziyaret ederek, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldi.
Karşılıklı sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette Dekan Koç, Spor Bilimleri Fakültesi ve  çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı Dekan Prof.Dr Hürmüz Koç 'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç  ziyaretin sonunda zorlu Pandemi döneminde editörlüğünü de yaptığı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul ile birlikte hazırladıkları, Çanakkale'li engelli sporcuların başarıları başta olmak üzere, sporda engel tanımadan başarılı olmuş sporcuların yaşantılarının yer aldığı "Engelliler ve Spor"  kitabını hediye etti.