Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz Koç'un Danışmanlığında TÜBİTAK - 1002-B Acil Destek Modülü Programı Kapsamında Bir Proje Desteği

TÜBİTAK 1002 - B Acil Destek Modülü Projesi “İtfaiyecilerde Elektrokardiyografik Tepkiler ile Miyokard İskemisi Arasındaki İlişki Araştırılacak”,,,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hürmüz Koç’un danışman olarak görev aldığı TÜBİTAK 1002-B Acil Destek Modülü Kapsamında "İtfaiyecilerde Elektrokardiyografik Tepkiler ile Miyokard İskemisi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi; Egzersiz Testi Uygulamaları" proje destek almaya hak kazanmıştır.

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı’nda Doktora öğrencisi olan Nuray Demiralp' in yürütücülüğünü yaptığı projede, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Öztürk ve Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Serdar Akyel araştırmacı olarak yer almaktadır.

TÜBİTAK Acil Destek Modülü ile acil veya öngörülemeyen durumlarda ortaya çıkabilecek sorunların giderilmesine yönelik olarak hazırlanacak veya hâlihazırda sürdürülmekte olan bir araştırma kapsamında ihtiyaç duyulan tamamlayıcı nitelikteki araştırma materyali ve veriye erişim vb. desteklerin talep edileceği proje önerilerinin, daha hızlı bir değerlendirme sürecine tabi tutularak desteklenmesini sağlanıyor.

TÜBİTAK 1002-B Acil Destek Modülü kapsamında kabul edilen projede görev alan öğretim elemanlarımızı tebrik ediyoruz.