Fakültemiz Akademik Genel Kurul toplantısı Gerçekleştirildi.

.

         Fakültemiz Akademik Genel Kurul toplantısı, 7 Aralık 2023 Perşembe günü Spor Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, ÇOMÜ Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav ile Fakültemiz akademik personeli katıldı.
   Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç’un sunumuyla devam etti. Dekan Koç; Fakültemizin  2022-2023 yılı içerisindeki faaliyetleri, akademik çalışmaları, mevcut durumu ile akreditasyon süreci hakkındaki bilgileri ve gelecek dönemlere ait planları aktardı. Daha sonra BAP Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav araştırma projeleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 
Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu konuşmasında ÇOMÜ vizyonu ve akademik faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik bilgileri fakültemiz akademik personeliyle paylaştı. Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nün akreditasyon belgelerinin Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu tarafından duvara asılmasıyla akademik kurul sona erdi.