Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah Şahin'in TUBİTAK -2219 Projesi kabul edildi.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı , Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah ŞAHİN, TÜBİTAK-2219 Yurtdışı Doktora sonrası Araştırma Programı kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri, University of South Florida, School of Aging Studies’de “Amerikan yaşlı toplumu ile Türk yaşlı toplumunun fiziksel aktiviteye katılım motivasyonları, engelleri , kültürel farklılıklar ve kolaylaştırıcıları üzerine araştırma yapmak üzere 7 ay süre burs almaya hak kazandı.

Hocamızı tebrik eder,çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı