Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvencesi  Çalışmaları kapsamında 4 Yıllık Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğretim programının güncellenmesi hakkında öğretim planı toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Kalite güvence komisyonu başkanı Doç. Dr. Cevdet Cengiz, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr.Öğrt. Üyesi Şakir Serbes, Kalite güvence komisyonu üyeleri, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü sınıf temsilcileri katılmıştır.

Toplantıda öğretim elemanları ve  sınıf temsilcisi öğrencilerin görüşleri alınarak değerlendirme gerçekleştirilmiştir.