''Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası''nda öğrencimiz Mahfuz Arıtürk Türkiye Şampiyonu Oldu.

28-30 Nisan 2023 tarihinde Ordu'da gerçekleştirilen ''Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası''nda  Beden Eğitimi ve Spor Anabilimdalı Tezli Yüksek Lisans öğrencimiz Mahfuz Arıtürk  büyük erkekler ''Kata'' kategorisinde ve büyük erkekler 65kg ''Kumite'' kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Her iki kategoride  Türkiye Şampiyonu olan Mahfuz Arıtürk,  8 sene üst üste Türkiye Şampiyonluğunu korumuş oldu.  Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor  başarılarının devamını diliyoruz.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı