Lisansüstü Doktora Yeterlilik Sınavı Tamamlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Spor Bilimleri Anabilim Dalı Doktora programında yeterlilik sınavına giren 8 öğrencimiz, yeterlilik sınavını başarıyla tamamlamıştır.

Yeterlilik sınavına katkı sunan Prof. Dr. Azmi Yetim, Prof. Dr. Ömer Şenel, Prof. Dr. Ali Emre Erol, Prof. Dr. Şerife Vatansever, Doç. Dr. Zekine Pündük, Doç. Dr. Hayriye Çakır Atabek, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Öğrt. Üyesi Hale Kula, Dr. Öğrt. Üyesi Erdal Demir Hocalarımıza gönülden teşekkür ederiz. Yeterlilik sınavını başarıyla tamamlayan Doktora öğrencilerimiz tez izleme komiteleri oluşturularak tezlerini hazırlamaya başlayacaklardır. Kendilerine bu süreçte başarılar dileriz, Spor Bilimleri Anabilim Dalı’ndan ‘’Doktora ‘’ mezunu olacak öğrencilerimizin Spor Bilimleri alanına katkı sunması dileğimizle...

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı