Rektör Prof.Dr. Sedat Murat hocamız Spor Bilimleri Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeleriyle ile buluştu

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul, Spor Bilimleri Fakültesi Fakülte Kurulu üyesi öğretim üyeleri katıldı.Toplantı 14..04.2021 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç; Spor Bilimleri Fakültesi’nin bilimsel çalışmaları, başarıları, akademik personel sayıları ve genel bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından Bölüm Başkanları kendi bölümleriyle ilgili bilgiler aktardılar. Spor Bilimleri Fakültesi Fakülte kurulunu oluşturan Öğretim Üyeleri ‘nin fakültemizle ilgili, gerçekleştirilen proje ve bilimsel çalışmalar,  önümüzdeki yıllarda planlanan yeni bölümler ve yapılacaklarla ilgili bilgilendirmelerle toplantı sona erdi.