Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi  (SPORDEK) toplantısı Ankara'da Yapıldı.

Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi  (SPORDEK) toplantısı 3 Temmuz 2024 tarihinde Ankara’da yapıldı. Toplantıya  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan,ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı aynı zamanda  Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, 78 Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü katıldı.

Toplantıda, 2024 ÖZYES hakkında bilgi paylaşımı, Rekreasyon Bölümü Ulusal Çekirdek Programının görüşülmesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Eğitim Programına ait Modüler sistemin görüşülmesi, Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO’ların Uygulamalı Alan kapsamına alınması, İŞME öncesi Pedagojik Eğitimin görüşülmesinden oluşan gündem maddeleri görüşüldü.