Spor Bilimleri Fakültesi Ailesi İftar yemeğinde Buluştu.

.

Spor Bilimleri Fakültesi ''Geleneksel İftar Yemeği ''  programına Rektörümüz Prof.Dr.Sedat Murat ve eşi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve eşi , Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Şahin, Dekan Yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Şakir Serbes, Genel Sekreter Ayhan Monus ve eşi, Fakülte Sekreteri Bünyamin Ünsal ve eşi, Spor Bilimleri Fakültesi  akademik ve idari personeli aileleriyle birlikte katıldı.

Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç hoşgörünün ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayında tutulan oruçların ve duaların kabul olması dileğinde bulundu. Her zaman Spor Bilimleri Fakültesi ailesinin yanında olan, desteğini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve eşine ,Spor Bilimleri Fakültesi geleneksel iftar yemeği davetine  katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat konuşmasında Spor Bilimleri Fakültesi’nin bu etkinliklerinin bir kurum kültürü olduğunu, örgütsel bağlılığın sergilendiğini aynı zamanda huzurun inşa edildiğinin de bir göstergesi olduğunu ifade ederek bu bilincin oluşmasındaki katkılarından dolayı başta Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç ve Spor Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeline teşekkür etti.

İftar davetinin sonunda Sayın Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz Koç ve Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Sedat Murat akademik ve idari personelimizin çocuklarıyla sohbetler edip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.