Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlar Konseyi (SPORDEK) 7.Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. M.A Yekta Saraç, YÖK Yürütme kurulu üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman Hocamız ve 57 Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı katılmıştır.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. M.A Yekta Saraç, Ülkemizdeki Kovid-19 salgını sonrasında fakültelerimizde sürdürülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin durumu, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bir konuşma yaptı. Toplantı Prof.Dr. Mehmet Şişman Hocamızın moderatörlüğünde devam etti.

Dekanlar Konseyi Başkanı Dekanımız Prof.Dr. Hürmüz Koç toplantıda Spor Bilimleri Fakülteleri’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine bir sunum yapmıştır.

Daha sonra farklı Üniversitelerden 10 Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı toplantı gündem maddeleriyle ilgili söz alarak sorunların çözümüne yönelik fikirlerini paylaşmışlardır.

Ekler

Dekanlar Konseyinde Dekanımız Prof.Dr.Hürmüz KOÇ'un konuşması.pdf