Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı'ndan Gençlik ve Spor İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirildi.

. ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığından Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan' a Hoş Geldin Ziyareti gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Şakir Serbes, Rekreasyon Bölüm Başkan V. Dr. Öğretim Üyesi Gülçin Gözaydın, Halkla İlişkiler ve Medya Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Demircan; görevine yeni atanan Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, görevinde başarılar dilediler.