Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Çanakkale'nin Spordaki Değerleriyle Buluştu

Çanakkale Spor tarihimiz başarı hikayeleriyle dolu... Bu başarı hikayeleri birbirinden değerli sporcularımız tarafından kimi zaman futbol sahasında, spor salonunda, pistte, minderde ; kimi zamansa suyun altında,  yarış pistlerinde gururla yazıldı... Bugün gerçekleştirilen Spordaki  Değerlerimizle Buluşuyoruz etkinliğinde Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri farklı branştan 5 farklı başarı hikayesini değerlerimizden dinlediler. ÇOMÜ Safiye Elbi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç , Fen fakültesi Öğr. Üyesi Prof.Dr. İsmail Tarhan, Spor Bilimleri Fakültesi  Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Gülşah Şahin , Dr.Öğrt. Üyesi Şakir Serbes ,öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından  açılış konuşmasını gerçekleştiren Spor Bilimleri Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç Çanakkale'nin Spordaki Değerleri etkinliğinde öğrencilerimizle buluşan başarılı sporcu, antrenör ve yöneticilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek bu başarı hikayelerinin Spor Bilimleri Fakültesi'ndeKİ  öğrencilerimiz için hem spor yaşamlarında hem de meslek yaşantılarında kendilerine rehber niteliğinde  olacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından  sırasıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve  Bedensel Engelliler Bilek Güneşi Dünya Şampiyonu Ümit Burunlular, Paraolimpik Oyunları rekortmeni ve gümüş madalya sahibi Milli Okçu Bülent Korkmaz , Dünya Serbest Dalış Rekortmeni , Milli Sporcu Derya Can,Milli Atlet Oğuz Uyar,Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Takımlar  Atletizm antrenörü Vijdan Berberoğlu ,Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Firuz Erdil bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Program hediye takdimi ve anı  fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.