Spor Bilimleri Fakültesi Online Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Sedat Murat hocamızla Microsoft Teams üzerinden online bayramlaşma programı gerçekleştirdiler.

      Bayramın üçüncü günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına Spor Bilimleri Fakültesi akademik kadrosunun tamamı , idari personelinin çoğunluğu katılarak bu mutlu günde birbirleriyle online da olsa bayramlaşarak ,bayramların bütünleştiriciliğini ve hoşgörünün önemini bir kez daha yaşadılar.

Dekanımız Prof.Dr. Hürmüz Koç ; açılış konuşmasında Sayın Rektörümüze , Öğretim elemanları ve idari personelimize katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bayramlarını kutladı.

Rektör hocamız Prof.Dr. Sedat Murat online bayramlaşma programına katılan Spor Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personelinin bayramlarını kutladı ve gerçekleştirilen online bayramlaşma programının Üniversite'mizde ilk kez gerçekleştirildiğini belirterek bundan çok mutlu olduğunu ifade etti.Konuşmasında bayramların önemine dikkat çeken Rektörümüz Prof.Dr. Sedat Murat Spor Bilimleri Fakültesi'nin bölgemiz ve ülkemize katkı sunacak projelere imza atmasını istedi.

Online bayramlaşma programının sonunda öğretim elemanları tek tek söz alarak Rektörümüzün, Dekanımızın bayramını  kutladılar.