Spor Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

18 Ekim 2022 tarihinde Safiye Elbi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülşah Şahin, Dr. Öğr. Üyesi Şakir Serbes, Bölüm Başkanları, Öğretim Üyeleri ve 1.sınıf öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bölüm Başkanları sırasıyla Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Cevdet Cengiz, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Adiloğulları, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdülmenaf Korkutata fakültemizde yeni eğitim ve öğretime başlayan öğrencilerimize bölümlerinin tanıtımını yaptılar.

Dekan Prof. Dr. Hürmüz Koç sunumunda Spor bilimleri Fakültesi'nin tarihçesi ve genel yapısıyla ilgili bilgiler verdi. Dekan Koç öğrencilere ; Öncü bir fakülte  olan Sapor Bilimleri Fakültemize ,Üniversitemize ve İlimize hoş geldiniz diyerek  , sağlıklı, mutlu bir eğitim öğretim süresi diledi.